10. heinäkuuta 2018

Talon takaterassi ja maalaukset melkein valmiina

Meillä alkoi kesälomat ja säätkin vaihtuivat heti sen mukaisiksi. :) Tämän kevään kestoprojektimme eli maalaukset ja takapuolen terassi alkavat nyt olla melkein valmiina. Kaikki maalaukset on nyt saatu talon osalta tehtyä. Takaterassi on myös valmis portaita ja terassin alapuolisia peitelautoja tai -rimoja lukuunottamatta, sekä tietysti terassin sisustamista. Pitäisi purkaa varastolta puutarhasohvakin jo esiin... Ja ne lasitukset puuttuu toki myös, jotka todennäköisesti kyllä lisätään, joskaan tuskin vielä tänä vuonna.

Ideoimme terassin reunaan vielä tuollaisen pystyrimoitetun osuuden tuomaan julkisivuihinkin näkyviin meidän kattojen tunnelmaa, sekä tietysti myös antamaan pientä näkösuojaa naapurin suuntaan näin, kun ei aitaakaan rajalla vielä ole... Samaa rimoitustyyliä jatkettaneen myös autokatoksen puolella tummanharmaiden vaaakarimojen sijaan.
Autotallin panelointia jatkettiin myös yksi iltapäivä muutaman tunnin verran ja saatiin nosto-oven ympärys melkein tehtyä yläosan näpertelyjä lukuunottamatta:

Seuraavaksi otetaan muutama päivä rennosti ja käydään siinä ohessa varmaan asuntomessuillakin hakemassa ainakin ideoita pihan laittamiseen. Parin viikon päästä meillä on toivottavasti tontilla mullat leviteltynä nurmikkoja varten yms maatöitä jo tehtynä. Silloin sitten viimeistään seuraavaa päivitystä... Ja sitten jatkamme toden teolla myös tuota autotallin rakentamista kohti käyttökuntoa.

Mukavaa kesän jatkoa kaikille niin raksaajille kuin lomailijoillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti