3. kesäkuuta 2018

Muutama kesäinen keittiökuva

Keittiötoimittajamme Esan Levykaluste pyysi, että he saisivat ottaa meidän keittiöstä muutaman kuvan tuleviin mainosmateriaaleihinsa.  Kyllähän se meille sopi. Heidän käyttämänsä valokuvaaja kävi tänään, joten putsasimme keittiön ennen sitä pitkästä aikaa kauttaaltaan suunnilleen puhtaaksi sormenjäljistä.

Ammattilaisella oli tietysti valaisuun pari epäsuoraa salamaa yms. käytössä, mutta tässä nyt muutama käynnin jälkeen itse ottamani räpsykin vallitsevassa kesäisessä päivänvalossa, kun tähän asti keittiömme on näkynyt lähinnä pimeään vuodenaikaan kuvattuna... Tuo tummanharmaa korkeakiiltoinen kaapisto on kyllä haastava heijastusten suhteen, kun se peilaa vähän liikaakin vielä keskeneräisiäkin yksityiskohtia ulkoa, sormenjälkien keräämisensä lisäksi... Odottelen mielenkiinnolla miltä keittiömme näyttää oikean kuvaajan jäljiltä, kun kuvat joskus Esan Levykalusteen kotisivuille tms. ilmestyvät.


2 kommenttia:

 1. Moi, olikos teillä jossain välissä sähköongelmia tuon AEG:n liesituulettimen kanssa, vai muistanko väärin? Ratkesivat ilmeisesti? Meillähän on sama laite, on toiminut muutoin hyvin tähän asti mutta tuulettimen sulkemisen (alaslaskun) kanssa on vähän ongelmia, ei tahdo reagoida napin painamiseen kovinkaan rivakasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tuo tullaan takuukorjaamaan vasta ensi viikolla. Olen itse joutunut kiireistä johtuen siirtämään vähän korjaajan käyntiä. Hoitavat korjauksen niin, että tilasivat ilmeiseti kaikki mahdolliset ongelmaan liittyvät varaosat jo valmiiksi ja tuuletin pyritään saamaan kuntoon yhdellä käynnillä.

   Hiukan huonosti tuo virtapainike on meilläkin aina reagoinut, oikeastaan kumpaankin suuntaan.

   Poista